Foto’s voor je online brand

Als coach, therapeut of trainer wil je goed herkenbaar en zichtbaar te zijn om de juiste klanten aan te trekken. Hiervoor heb je de goede foto’s van je zelf en de sfeer rond je bedrijf nodig. Foto’s voor je website, social mediamarketing, boeklancering en verkoop van je online programma’s. Foto’s die jouw verhaal vertellen en jouw boodschap overbrengen zodat mensen jou leren kennen en gaan vertrouwen.  Niet gewoon wat plaatjes maar foto’s die raken en naar meer smaken. 

Voor zowel starters als succesvolle ondernemers heb ik verschillende pakketten zodat je nooit zonder beeldmateriaal hoeft te komen zitten. Goede foto’s hebben ook goede styling nodig. Denk aan sfeer, locatie, kleur en kleding. Daar kan ik je ook mee helpen!

 

 

 

 

 

Visual Brand Makeover

Is jouw huidige brand toe aan een nieuw jasje?. Wil jij onderscheidende brandfoto’s, social media visuals, huisstijl en website -zodat alles in één lijn komt en jouw merk staat als een huis? Kies dan voor een visual brand maker-over waarbij Vesna als regisseur van jouw merk alles voor je uit handen neemt. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.