Kom jij liever niet met je kop in beeld, maar wil je jezelf wel verkopen online? 

Baal je vaak als een stekker van de foto’s die een ander van jou maakt? Zelfs een professionele fotograaf? Ik leer je om de regie terug te pakken. Door selfies te maken, ontdek je hoe je leuker en vol zelfvertrouwen in beeld kunt komen.  En wat nog mooier is: Als je dit onder de knie hebt, kun je voor je social media marketing voortaan je eigen foto’s gebruiken. Dat scheelt ook nog eens een bak geld. En als je weer eens een professional inschakelt, kun je haarfijn uitleggen wat jij wilt en waarom!

 

Kom jij liever niet met je kop in beeld, ook al moet je jezelf wel verkopen online? 

Baal je vaak als een stekker van de foto’s die een ander van jou maakt? Zelfs een professionele fotograaf?

Ik leer je om de regie terug te pakken. Door selfies te maken, ontdek je hoe je leuker in beeld kunt komen.

En wat nog mooier is: Als je dit onder de knie hebt, kun je voor je social media marketing voortaan je eigen foto’s gebruiken. Dat scheelt ook nog eens een bak geld.

En als je weer eens een professional inschakelt, kun je haarfijn uitleggen wat jij wilt en waarom!

ONLINE SELFIE CURSUS

In 8 weken vol zelfvertrouwen met je zakelijke selfies schitteren op social media – zonder een dure imago-stylist en fotograaf in te hoeven huren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden

Hi, ik ben Vesna

Ik help vrouwelijke creatieve professionals hun cameraschroom opzij te zetten om zich vrijuit  te laten zien op eigen foto’s – zodat ze zichtbaar, herkenbaar en super aantrekkelijk worden voor klanten.

Als  fotograaf en imago-stylist heb ik ruim 10 jaar ervaring met het authentiek, krachtig en kleurrijk in beeld brengen van vrouwelijke professionals. Sinds 2019 leer ik vrouwen zoals jij ook hun eigen smartphone camera in te zetten als ‘tool’ voor zelfbeeldheling en zelfpromotie.

Dit doe ik zelf al jaren en daar ben ik zichtbaar succesvol mee geworden op social media en in ‘real life.’ Ik trek de juiste klanten aan door mijn eigen stijl van visual storytelling.

Het idee voor het oprichten van de  Be Your Selfie community, selfieworkshops en selfieschool, is ontstaan vanuit mijn eigen zelfportretreis.

 

Selfie Inspiratie Video’s

Selfie Inspiratie Artikelen

 

 
Hoe maak ik een krachtig zakelijk zelfportret, die helemaal past bij mij.

Kijk en zie het verschil tussen mijn proeffoto en de uiteindelijke foto voor social media. Ik vertel je in dit artikel graag waarom ik voor deze kleuren, kleding en fotografie heb gekozen.

Maak jij wel selfies, maar sta je droog qua schrijfinspiratie?
En dan is het eindelijk zover, je bent de drempel over en hebt het selfievirus te pakken… Je kiekt jezelf als een malle in het wilde weg en je post maar wat op Social. Je denkt: kijk, ik laat mezelf toch zien!? Ja, en ik zeg: goed bezig, maar achter jouw selfies moet een visie en een strategie zitten – zodat je ook kunt bereiken met het posten wat je voor ogen hebt.