Je profielfoto is je binnenkomer op social media

Maak van de éérste indruk de beste! Hierbij wil je zelfverzekerd, professioneel en benaderbaar overkomen, zodat mensen nieuwsgierig worden naar meer.

 

 

 

“Graag wilde ik wat ik zakelijk wil uitstralen, onderschrijven met foto’s. Ik ben niet makkelijk te vangen op een foto maar het is Vesna gelukt om op een speelse en ontspannen manier het beste in mij boven te halen en vast te leggen.Het resultaat is een reeks goede en mooie foto’s die me blij maken en mijn profiel ondersteunen..”

Mirjam Versaan, zorgmanager

 

 

 

 

Deze ondernemers gingen jou voor

Hi, ik ben Vesna

 

Als ervaren beeldmaker, imago-stylist en persoonlijke kracht coach, kijk ik verder dan een paar mooie plaatjes maken van jou en je bedrijf.
Op basis van jouw kwaliteiten, verlangens, drijfveren en doelen, ontvang je een uitgebreid imago -en kleuradvies van mij. Vervolgens vertaal ik jouw boodschap naar een beeldcampagne waarin jij laat zien wie je bent, waar je voor staat en wat jou onderscheidend maakt zodat niemand meer om je heen kan. 

Ik heb in de laatste 10 jaar honderden ondernemers succesvol in beeld gebracht, dus dat komt wel goed.

Ik fotografeer jou precies zoals je bent; ongedwongen, echt en puur, ingetogen of uitbundig, naturel of kleurrijk, met of zonder opsmuck, in je eigen omgeving.

WAT HET BESTE PAST BIJ JOU!

Hi, ik ben Vesna

Als ervaren beeldmaker, imago-stylist en persoonlijke kracht coach, kijk ik verder dan een paar mooie plaatjes maken van jou en je bedrijf.
Op basis van jouw kwaliteiten, verlangens, drijfveren en doelen, ontvang je een uitgebreid imago -en kleuradvies van mij. Vervolgens vertaal ik jouw boodschap naar een beeldcampagne waarin jij laat zien wie je bent, waar je voor staat en wat jou onderscheidend maakt zodat niemand meer om je heen kan. 

Ik heb in de laatste 10 jaar honderden ondernemers succesvol in beeld gebracht, dus dat komt wel goed.

Ik fotografeer jou precies zoals je bent; ongedwongen, echt en puur, ingetogen of uitbundig, naturel of kleurrijk, met of zonder opsmuck, in je eigen omgeving.

WAT HET BESTE PAST BIJ JOU!

 

 

Wat leveren knalgoeie foto’s jou op?

 

✔︎ Je maakt de juiste  indruk bij nieuwe volgers.

Je schrikt niemand af met je foto’s, maar komt over als een professional

die haar boodschap op de juiste manier communiceert.

✔︎ Je wordt herkenbaar omdat alles één uitstraling heeft.

Je valt op en onderscheid je van anderen door jezelf te laten zien wie je bent en waar je voor staat.

 

✔︎ Je komt authentiek en professioneel over omdat je geen stockfoto’s of matige selfies gebruikt. 

✔︎ Je bent herkenbaar waar je ook komt bij elk gesprek dat je voert.

Je foto’s zijn  altijd up-to-date.

✔︎ Je hebt gelijk een voorraad voor een heel kwartaal.

Je hebt zeeën van tijd over omdat je berichten van te voren kunt inplannen en niet steeds op zoek hoeft naar beeldmateriaal. 

 

Wat leveren knalgoeie foto’s

jou op?

✔︎ Je maakt de juiste  indruk bij nieuwe volgers.

Je schrikt niemand af met je foto’s, maar komt over als een professional

die haar boodschap op de juiste manier communiceert.

✔︎ Je wordt herkenbaar omdat alles één uitstraling heeft.

Je valt op en onderscheid je van anderen door jezelf te laten zien wie je bent en waar je voor staat.

✔︎ Je komt authentiek en professioneel over omdat je geen stockfoto’s of matige selfies gebruikt. 

✔︎ Je bent herkenbaar waar je ook komt bij elk gesprek dat je voert.

Je foto’s zijn  altijd up-to-date.

✔︎ Je hebt gelijk een voorraad voor een heel kwartaal.

Je hebt zeeën van tijd over omdat je berichten van te voren kunt inplannen en niet steeds op zoek hoeft naar beeldmateriaal. 

 

 

Werkwijze

 

 

Intake en voorbereiding

 

We hebben eerst een kennismakingsgesprek waarin we kijken of de juiste klik er is en welk pakket bij jou past. Na betaling ontvang je de profielfoto checklist met kledingtips zodat jij je goed kunt voorbereiden op jouw shoot.

 

Fotoshooten

 

Jij komt naar de afgesproken plek of ik kom naar jou met mijn pop-up studio. Na een paar dagen stuur ik je de voorselectie die op jouw eigen ‘client site’ staat. Nadat ik jouw keuze ontvangen heb voor de twee foto’s, ontvang jij  binnen 2 werkdagen de foto’s op hoge resolutie en op maat gemaakt voor social media in je mailbox.

 

 

Kies jouw pakket

 

Zo gaan we samen aan de slag

Intake en voorbereiding

 

We hebben eerst een kennismakingsgesprek waarin we kijken of de juiste klik er is en welk pakket bij jou past. Na betaling ontvang je jouw ‘huiswerk’ ter voorbereiding van onze brainstormsessie.

 

  Brainstormsessie

 

Hierin spreken we alles door: jouw boodschap en verhaal, de sfeer, de poses en de locaties. Ik denk mee met het kiezen van de juiste kleuren en kleren zodat jij op je best op de foto verschijnt. Jij gaat eventueel nog even shoppen en kunt mij rustig appen vanuit de paskamer.

Optioneel kun je mij inhuren om je kast op te ruimen en met mij te gaan shoppen.

We plannen een of twee opvolgafspraken in om de puntjes op de ‘i’ te zetten.

Fotoshooten

 

Ik regel de locatie(s), boek de visagist/ haarstylist, maak een tijdsschema en shotlist. Een week van tevoren hebben we nog een preshoot call om te zorgen dat jij er helemaal klaar voor bent. Tijdens de fotoshoot, komen  jouw verhalen tot leven. Tussendoor bekijken we samen de resultaten.

Geen verrassingen achteraf dus!

Na een paar dagen ontvang je de voorselectie op jouw eigen client site en nadat we gezamelijk een keuze hebben gemaakt voor 40 foto’s, ontvang je  binnen 2 weken de foto’s op hoge resolutie en op maat gemaakte social media formaten in je mailbox.

 

 

Kies jouw pakket

 

 

 

De genoemde prijzen zijn excl. 21% btw, reis -en parkeerkosten, locatie-huur en uitgebreide beeldbewerking.*

* Hieronder valt het omkleuren van meubels, kleding, muren of studio-achtergronden, aanpassen van interieurs, uitgebreide beauty retouche, gekreukte kleding, montage van beeldelementen etc. Het is niet toegestaan zelf de foto’s te bewerken of aan te snijden om de kwaliteit te waarborgen van mijn werk en van jouw merk. Ieder zijn vak!

Alle foto’s kun je rechtenvrij voor je bedrijf gebruiken. Bij plaatsing van de foto’s in gedrukte media vraag ik jou vriendelijk mijn naam te vermelden. Het verkoop van jouw foto’s aan derden zoals een beeldbank of een reclamebureau valt niet onder deze licentie. 

Wat klanten zeggen

Wat klanten zeggen

 

‘Dankjewel Vesna! Je hebt mij enorm geholpen bij de uitstraling van mijn nieuwe brand. Ik wilde geen stockfoto’s, maar mezelf echt laten zien.

Dus niet van die gelikte plaatjes die je vaak ziet. Vesna heeft naast dat ze zichzelf origineel presenteert, een dito aanpak wat betreft jou op de foto zetten. “Zij ziet de Persoon.” Ze heeft een hele hele andere stijl, maar dat vind ik juist zo verfrissend aan haar.  Ik ben trots op het resultaat en blij met alle positieve reacties. Velen herkenden mij hier volledig in. Een beter compliment kan ik niet krijgen!’

Petra Fehring – Directeur Academie Virtueel Professionals 

 

“Vesna viel mij natuurlijk al op door haar uitzonderlijke verschijning en ik als modeliefhebber hou van dat soort eigenheid. Toen we aan de praat raakten, voelde ik meteen een klik. We hebben een onwijs leuke shoot gedaan op  locatie en in de studio. Vesna is behalve creatief en lekker gek, vooral ook een vakvrouw die meedenkt en voor mooie resultaten zorgt. Echt een kadootje voor jezelf om met haar te werken en uiteindelijk prachtige foto’s om mezelf en mijn bedrijf in de markt te zetten.”

Caroline van Staveren – handmade bridal gowns

 

“Werken met Vesna is een feestje!  De gesprekken vooraf, de dag zelf en de foto’s en video’s uitzoeken na afloop alles is lol en feest. Toen ik foto’s en video’s wilde laten maken voor mijn nog al bijzondere challenge business in bad wist ik meteen dat ik Vesna moest hebben. Ik ben zo trots op de foto’s en gebruik ze steeds voor branding van dit gehele concept.

Vesna is een fijn mens om mee te werken, weet heel snel wat je wil en bij je stijl past en let ontzettend goed op styling en compositie waardoor het echt die special look krijgt die niet te vergelijken is met andere fotografie.  Real Vesnastyle!”

Femke Hertog, Creative business coach

 

“Vesna heeft me geholpen om mijn website/brand meer kleur te geven, meer power én meer aandacht te geven aan het uiterlijk van mijn brand uitingen. Ze doet dat met flair, plezier en kracht; heel inspirerend. Ik kreeg ook kleding -en kleuradvies.

Eigenlijk droeg ik alleen maar zwart gecombineerd met gekleurde handgemaakte design kettingen uit mijn collectie.Vesna heeft het voor elkaar gekregen dat niet alleen de kleurenrange van mijn website werd uitgebreid, maar ook die van mijn kleding… en dat voelt heel goed en vernieuwend.

En dat alles is begonnen met een simpel telefoontje met grootste gevolgen. Dank Vesna, je hebt me kleur gegeven en tijdens het proces ontzorgd. geweldig!

Florence Eijck – Florence Jewelshop.