Vergroot jouw online zichtbaarheid met professionele foto’s

 

We gaan meer en meer online werken. Een goede website en social media kanalen is hierbij belangrijk, ondersteund door fotografie.

Een foto die vertelt wie jij bent of wat je doet. Een foto die professionaliteit én warmte uitstraalt. Dat is wat ik wil overbrengen met mijn fotografie.

Ik doe niets liever dan mensen mooi op de foto zetten, passend bij hun wensen en doelen. Ben jij ondernemer, coach, influencer, spreker of heb jij ander werk waarbij een goede branding belangrijk is? Ik help je om kracht en verhaal om te zetten in high-end fotografie.

 

 

 

 

 

 

Personal branding fotoshoot

Wat is Personal Branding fotografie?

Simpel gezegd is het jouw verhaal vastleggen als ondernemer. Klanten kiezen namelijk meestal niet alleen voor een product, maar willen ook het gezicht achter de onderneming leren kennen.

Wie ben jij en waarom moet een klant voor jou kiezen? Met de juiste fotografie ondersteun je jouw verhaal. 

Waarom Personal Branding fotografie?

Het is belangrijk om een goed beeld van jezelf te geven aan jouw potentiële klanten, volgers en bezoekers. Het straalt professionaliteit uit en daarnaast is het ook gewoon fijn om goede foto’s van jezelf te hebben waar je echt blij mee bent.

Kwaliteit is voor mij heel belangrijk en ik ga voor een high-end resultaat, zodat jij next level gaat in jouw branding.

Het is voor mij belangrijk dat we een klik hebben en naast mijn gevoel voor esthetiek kijk ik verder dan alleen een mooi plaatje: Wat heb jij nodig om jouw marketing nog sterker te maken? 

Wat krijg je?

Na onze fotoshoot ontvang je prachtige high-end foto’s van jezelf die inzetbaar zijn voor jouw zichtbaarheid. Ik ga voor zowel kwaliteit als kwantiteit. Dat wil zeggen: foto’s van hoge kwaliteit, maar ook veel diversiteit.

Minimaal 5 outfit wissels, met veel verschillende settings en afwisseling in de foto’s. Een beeldbank die je lang kan inzetten. Inclusief zijn 45 foto’s die ik voor je bewerk, hoewel bijna al mijn klanten kiezen meer foto’s!

Daarnaast is een fotoshoot een geweldige boost voor jezelf. Het is een investering in jouw onderneming, communicatie en branding echt weer een nieuwe boost geeft.

 

 

 

“Met wat spanning ging ik de fotoshoot in. Hoe zouden de foto’s worden? Zal ik er leuk op komen te staan? Mandy laat vanaf moment één de spanning verdwijnen. Ze is leuk, aardig en grappig. Geen moment voelde ik me ongemakkelijk zodra de lens op me gericht stond. Een leuke meid, die zo professioneel is in haar vak! Echt een aanrader. Ik kom zeker nog eens bij haar terug.”

Stefanie

 

 

 

Hoe werkt het?

In een personal branding fotoshoot maak ik prachtige foto’s van jou op locatie. Dat kan zijn bij jou thuis, in de stad, in de natuur of op één van mijn favoriete locaties. Passend bij jouw wensen. 

Voor de fotoshoot

Vooraf hebben we (telefonisch) contact om jouw wensen door te spreken en ontvang je van mij mijn Personal Branding Fotoshoot Guide met tips over kleding, poses en make-up en meer over mijn werkwijze.

Extra wensen, zoals visagie of styling, kan ik voor je uit handen nemen.

Tijdens de fotoshoot

Ik ga voor een optimaal resultaat en besef me dat jouw tijd waardevol is! Daarom werk ik snel en efficiënt. Een shoot duurt gemiddeld 1 uur tot maximaal 2,5 uur. Ik ga voor waarde en resultaat en kijk op dat moment niet op de klok. Maar elke keer weer zijn mensen verbaasd hoeveel er mogelijk is in een korte tijd.

Door mijn werkwijze en ervaring krijg je veel waarde tijdens een shoot. We kunnen 5 tot 7 verschillende outfits fotograferen en diverse shots, zodat je veel diversiteit aan foto’s ontvangt!

Selectie & nabewerking

Na de fotoshoot kan je online zelf een selectie van jouw favoriete foto’s maken. Daarna ga ik de gekozen foto’s bewerken, ontvang je de beelden in hoge kwaliteit en kun je ze overal gaan inzetten!

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn? Dan selecteer ik de foto’s voor je en zorg ik voor een diverse selectie aan foto’s.

“Met wat spanning ging ik de fotoshoot in. Hoe zouden de foto’s worden? Zal ik er leuk op komen te staan? Mandy laat vanaf moment één de spanning verdwijnen. Ze is leuk, aardig en grappig. Geen moment voelde ik me ongemakkelijk zodra de lens op me gericht stond. Een leuke meid, die zo professioneel is in haar vak! Echt een aanrader. Ik kom zeker nog eens bij haar terug.”

Stefanie

Investering & Pakketten

Alle prijzen zijn exclusief btw.

 

 

Silver pakket

Bij deze fotoshoot is de locatie niet inclusief.

Perfect als je zelf een locatie tot je beschikking hebt of buiten wilt fotograferen.

Voor €695 inclusief:

 • 5 -7 outfit wissels
 • 45 foto’s in hoge kwaliteit
 • Zorgvuldige nabewerking
 • Online privé gallery
 • Vooraf je wensen bespreken
 • Personal Branding Guide

Exclusief eventuele locatie- en reiskosten.

 

Silver pakket

Bij deze fotoshoot is de locatie niet inclusief.

Perfect als je zelf een locatie tot je beschikking hebt of buiten wilt fotograferen.

Voor €695 inclusief:

 • 5 -7 outfit wissels
 • 45 foto’s in hoge kwaliteit
 • Zorgvuldige nabewerking
 • Online privé gallery
 • Vooraf je wensen bespreken
 • Personal Branding Guide

Exclusief eventuele locatie- en reiskosten.

 

Silver pakket

Bij deze fotoshoot is de locatie niet inclusief.

Perfect als je zelf een locatie tot je beschikking hebt of buiten wilt fotograferen.

Voor €695 inclusief:

 • 5 -7 outfit wissels
 • 45 foto’s in hoge kwaliteit
 • Zorgvuldige nabewerking
 • Online privé gallery
 • Vooraf je wensen bespreken
 • Personal Branding Guide

Exclusief eventuele locatie- en reiskosten.

 

Welk pakket past bij jou?

 

Silver pakket

Het silver pakket is flexibel te plannen en zonder locatie. Ideaal als je zelf een mooie locatie tot je beschikking hebt of graag buiten foto’s wilt laten maken.

Luxury pakket

Bij mijn Luxury pakket is de locatie inclusief. Ik werk met high-end locaties die de foto’s echt naar de next level tillen. Locaties die soms een flinke investering zijn, of maar beperkt of alleen volle dagen beschikbaar zijn voor fotografie.

Daarom reserveer ik deze locaties van te voren en neem ik al het regelwerk en de kosten voor je uit handen. De data voor deze fotoshoot staan al vast.

Wil je visagie & haar bijboeken? Ik kan dit voor je regelen. Dit kost €150 excl. btw per look.

Platinum pakket

Wil je een compleet verzorgde fotoshoot op een prachtige locatie, inclusief haar & make-up? Op een datum die jou uitkomt en op een locatie die we in overleg kiezen?

Dan is mijn Platinum pakket passend voor jou. Ik regel alles voor je, het enige wat je hoeft te doen is kleding meenemen. Wil je ook dit uit handen geven, dan is styling bij te boeken.

Maatwerk

Heb je meer tijd nodig? Dan maak ik een offerte op maat. En wil je toch meer foto’s laten bewerken? Dat kan! Je kan achteraf zelf kiezen welke foto’s en hoeveel.

“Met wat spanning ging ik de fotoshoot in. Hoe zouden de foto’s worden? Zal ik er leuk op komen te staan? Mandy laat vanaf moment één de spanning verdwijnen. Ze is leuk, aardig en grappig. Geen moment voelde ik me ongemakkelijk zodra de lens op me gericht stond. Een leuke meid, die zo professioneel is in haar vak! Echt een aanrader. Ik kom zeker nog eens bij haar terug.”

Stefanie

Kleur -en kledingadvies

De juiste kleding

Kleding draagt veel bij aan de look & feel van de foto’s. Wil jij kwaliteit uitstralen? Dan is het belangrijk om je kleding daarop aan te passen.

Geen spijkerbroek, maar wel mooie stoffen en passende kleuren. Wil je juist meer een casual look? Dan ga je voor zachtere stoffen of stoere gympen.

Styling guide

In mijn styling guide, die je ontvangt voor de shoot, geef ik tips over o.a. kleding. En vooraf kunnen we bespreken wat jouw wensen zijn en welke kleding daarbij passend is.

Ik ben geen stylist, maar ik heb wel feeling met mode en veel ervaring met wat wel of niet werkt. Ik raad mijn klanten altijd aan om veel mee te nemen, zo kan ik meekijken.

En werkt iets niet? Dan zal ik het eerlijk aangeven.

Werken met een stylist

Wil je het echt goed aanpakken? Dan kan je kiezen om te werken met een stylist.

 • Een stylist kan vooraf meekijken naar wat jij al in je kledingkast hebt en zo looks met jou bepalen.
 • Een stylist kan je helpen met shoppen vooraf aan de shoot. Perfect als je gelijk ook een krachtige look wilt neerzetten voor je onderneming en de toekomst.
 • Een stylist kan kleding verzorgen voor de shoot en tijdens de shoot meehelpen. 

Er zijn dus meerdere opties en de prijs is op aanvraag.

Professionele haar & visagie

Haar & visagie kan jouw uitstraling versterken en geeft extra kwaliteit aan de shoot. Ik werk met professionals die echt kijken naar wat bij jou past en wat jouw wensen zijn.

Het is natuurlijk geen must, misschien ben je zelf handig met haar en make-up of ga je voor een meer naturel look. Jij moet je er prettig bij voelen, dat is het belangrijkste!

“Met wat spanning ging ik de fotoshoot in. Hoe zouden de foto’s worden? Zal ik er leuk op komen te staan? Mandy laat vanaf moment één de spanning verdwijnen. Ze is leuk, aardig en grappig. Geen moment voelde ik me ongemakkelijk zodra de lens op me gericht stond. Een leuke meid, die zo professioneel is in haar vak! Echt een aanrader. Ik kom zeker nog eens bij haar terug.”

Stefanie