SELFIE AT HOME CHALLENGE

Stop de lockdown in je kop en ga met je smoel het internet op!

We zitten in een crazy periode nu door Corona er een lockdown is van de scholen, café’s, sportscholen en de meeste winkels. Alles sluit voor bijna een maand. Evenementen worden gecanceld of verschoven, misschien ook die van jou? En door de economische onzekerheid stellen veel klanten een investering toch nog eventjes uit. Je zit met je handen in het haar, je kinderen zitten thuis, je verveelt je een beetje – en misschien weet je even niet hoe je verder moet met je bedrijf.

Herkenbaar?

Trek je niet terug – zeker nu niet – en pluk de vruchten hiervan voor later (na Corona). Juist nu is het zaak om heel zichtbaar te zijn en blijven, je naamsbekendheid te vergroten, echte verbinding te maken met je volgers, voor de tijd dat alles straks weer (min of meer) normaal is.

Ik ga je helpen en opvrolijken!

Je krijgt van mij vanaf maandag 23 maart één maand lang elke werkdag een selfie at home opdracht en tips voor de uitvoering. Je kunt je foto’s delen in de Be Your Selfie Community op Facebook met gelijkgestemden. Elke week is er een Q & A op ZOOM om je vragen te stellen en foto’s te reviewen.

✔︎ Het wordt vrolijk, humoristisch en speels

✔︎ Je komt uit je hoofd, even los van al die Corona shit

✔︎ Je leert hoe je kunt werken met wat je voor handen hebt

✔︎ Je gaat naar jezelf leren kijken en jezelf accepteren

✔︎ Je bouwt je je eigen selfie-beeldbank op

✔︎ Je kunt elke dag zichtbaar zijn op social media

Word gratis lid van de 

BE YOURSELFIE COMMUNITY

Over Vesna

Als  kleurstylist, personal shopper en fotograaf, heb ik 10 jaar ervaring met het authentiek en kleurrijk in beeld brengen van vrouwelijke ondernemers. Sinds 2019 leer ik ze ook hun eigen smartphone camera in te zetten als ‘tool’ voor zelfontdekking, zelfbeeld-heling en zelfpromotie.

Dit doe ik zelf al jaren en daar ben ik zichtbaar succesvol mee geworden op social media en in ‘real life.’ Ik trek de juiste klanten aan door mijn eigen stijl in visual storytelling.

Het idee voor het oprichten van de  Be Your Selfie community en gelijknamige trainingen, is ontstaan vanuit mijn eigen zelfportretreis.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Pin It on Pinterest

Share This