Foto’s voor je online brand

Als ondernemer  wil je goed herkenbaar en zichtbaar te zijn. Hiervoor heb je de juiste foto’s van je zelf en de sfeer rond je bedrijf nodig. Foto’s die jouw verhaal vertellen en jouw boodschap overbrengen. Foto’s die jou verkopen. Foto’s voor je website, social media profielen en online programma’s.

Voor zowel starters als succesvolle ondernemers heb ik verschillende pakketten zodat je nooit zonder beeldmateriaal hoeft te komen zitten. Goede foto’s hebben ook goede styling nodig. Denk aan sfeer, locatie, kleur en kleding.

Video’s voor je online brand

Naast met foto’s breng je jouw jouw boodschap over met video. Videopromo voor je website, video van een training en video’s voor je online programma’s. Goede video’s vergen de juiste voorbereiding. Denk aan scripting, storytelling, locatie, kleur en kleding.

Visual Brand Makeover

Ben je toe aan een re-branding van je huidige website. Wil je  samen met Vesna je merk in 1 keer goed neerzetten. Heb je het heel erg druk en wil je ontzorgd worden. Wil jij onderscheidende brandfoto’s, huisstijl, een videopromo en website. Zodat jouw merk staat als een huis? Kies dan voor een visual brand maker-over waarbij Vesna als regisseur van jouw merk alles voor je uit handen neemt.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Pin It on Pinterest

Share This